Laden Evenementen

#24UURMORROG voor het Prinses Máxima Centrum

Morrogs, het einde van dit jaar is aangebroken dus het is weer tijd om onze krachten te bundelen voor diegenen die het het hardst nodig hebben. Ik heb jullie hulp nodig op zaterdag 22 januari om 16:00 tot zondag 23 januari 16:00, want dan doen we een #24UURMORROG!

Net zoals voorgaande jaren gaan we ons ook dit jaar inzetten voor een goed doel, namelijk het Prinses Máxima Centrum. Dit is een ziekenhuis dat zich richt op het behandelen van kinderen die te maken hebben met de vreselijke ziekte kanker. Het werk dat zij doen is onvoorstelbaar en helpt om de kinderen te laten genieten van het leven dat zij verdienen.

Mijn lieve schoonvader, die recent helaas is overleden, had het over dit doel in zijn wensen. Vanuit daar heb ik dit met twee handen aangepakt en ben ik in contact gekomen met de prachtige mensen uit het Prinses Máxima Centrum.

Al het geld dat wij gaan ophalen gaat per direct naar het project ‘Maximaal Bewegen’, elke 50 euro betekent dat wij een kind een jaar lang kunnen laten sporten en zich beter voelen in het dagelijks leven! Dit zijn kosten die niet standaard worden vergoed door de zorgverzekering dus daar gaan wij voor zorgen met zijn allen.

Zet het dus in je agenda, op zaterdag 22 januari van 16:00 tot zondag 23 januari 23:00 gaan wij zo veel mogelijk geld inzamelen voor het Princes Máxima Centrum.

Lets go Morrogs, we gaan er iets heel moois van maken ❤️!

Gegevens

Begin:
22 januari 2022 @ 16:00
Einde:
23 januari 2022 @ 16:00
Site:
https://www.twitch.tv/Morrog
Ga naar de bovenkant