Laden Evenementen

Sinds dat jij in mijn leven bent voelt alles compleet, papa is zo trots op jou ❤️!

Morrogs er is een reden dat ik mijzelf dit jaar volledig focus op de Nierstichting en met name de afdeling voor kinderen, de ‘Jonge Helden’.

Wij kregen helaas tijdens de 20 weken echo te horen dat mijn lieve Elin een afwijking had rondom haar nierbekken. De dagen die hierop volgde waren de donkerste dagen die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt en ik zat samen met Isabel echt heel diep in een put waar ik niet uit dacht te kunnen klimmen. Vooral omdat ons werd gezegd dat dit heel zeldzaam was.

In het ziekenhuis kregen we te horen dat dit niet zo heftig bleek te zijn zoals dat in eerste instantie werd verteld en was er gelukkig ook ruimte voor opluchting. Maar dat we in een medisch traject gingen was zeker en de roze wolk waar we op zaten was in één klap verdwenen. Ik was instant in de papa-rol gedoken en Isabel, de liefste vrouw die ik mij kan wensen, in haar mama-rol.

We zijn er tot op heden nog steeds dagelijks mee bezig en dat maakt het op momenten zwaar. Vaak zijn het hele kleine handelingen en soms moeten we toch even naar het ziekenhuis voor een check.

Elin is echt een warrior en geneest extreem snel van de meeste kwaaltjes, ze loopt, rent, praat al meer dan de meeste kindjes en ontwikkeld zich gewoon zo hard dat ik het soms niet bij kan houden. Ze is niet ziek en het is de hoop dat de afwijking met de jaren vanzelf minder wordt, daar gaan we voor ❤️.

Voor andere kindjes is dit niet het geval, dit zijn kindjes die wel elke dag vele medicijnen moeten nemen of moeten dialyseren omdat hun nierwerking niet meer optimaal is of volledig is verdwenen. Dit is erg zwaar voor zowel het kind als de ouders en ik wil mij daarom inzetten voor alle kinderen met nierziektes en afwijkingen.

Er komt weer een 24 uur stream om zoveel mogelijk geld in te zamelen en ik heb jullie hulp nodig ❤️.
? Start Datum: zaterdag 7 januari
⏲️ Start tijd: 16:00
? Platform: Twitch

Met het geld zorgen we voor gaming apparatuur bij de nierdialyse centrums ter afleiding van de behandeling, cadeau’s voor alle nierpatientjes en uiteraard ook voor onderzoek!

Love, bedankt ​❤️

Gegevens

Begin:
januari 7 @ 16:00
Einde:
januari 8 @ 16:00
Site:
https://www.twitch.tv/Morrog
Ga naar de bovenkant